Nejnovější recenze ze sekce Špunty do uší
Tlumí rušivé zvuky, velikost mini super pro malé uši. Špunty deep sleep nejsou skoro cítit a dobře se s nimi spí.
- Velmi pohodlné i při spaní na boku
- Dobře tlumí chrápání na snesitelnou úroveň, kdy můžu bez problémů usnout
- Silikon se dá dobře umýt a používat dokud se neroztrhnou, což při šetrném užívání dlouho nehrozí
- Občas při spánku vypadnou z ucha a pak je hledám po posteli, bojím se že je jednou nenajdu
- Krabička je fajn, ale moc jí nevěřím, otevírá se příliš snadno a bojím se že je někde omylem vytrousím, používám jinou
Podle mě jsou to nejlepší špunty na spaní na českém trhu. Jednou koupím a mám vystaráno, nemusím řešit jednorazové pěnovky.
Používám je i na spaní ve festivalových kempech, kdy příjemně tlumí sousedské chrapouny i (rozumně vzdálenou) hudbu na snesitelnou úroveň, kdy se dá pohodlně usnout a celkem kvalitně vyspat. V kombinaci s maskou na oči je to pohádka.
- balení + obal
- tlačí i při své malé velikosti (spíš můj pocit)
- Cena/výkon bez konkurence
Špunty do uší jsem si pořídila z důvodu nočního hluku.
Vřele doporučiji všem lidem, kteří kvůli nočnímu hluku nemohou spát. Jsou velmi příjemné a z tohoto důvodu je můžete mít celou noc. Patří mezi dražší špunty do uší, ale kvalita je úžasná.
- Vyhovuje pro ženy
- Nejúčinnější špunty co jsem měla. A necítím je ani na boku, sedí dobře a netlačí v mých malých ušních dírkách.
- pomáhá a je hygienický
Výborná věc na zalehle uši
Celkově jsem spokojená, ale silné chrápání není úplně utlumeno. Pohodlné i na spaní, nebolí uši. Doporučuji.
Snadná manipulace
- Netlačí v uších
- Tlumí docela dobře zvuky.
Kvalitní
- příjemné do uší
- dobře odhlučí chrápání
- praktické a navrch i hezké pouzdro v balení
Dobře pasují do menších zvukovodů, netlačí, jako filtr na mužovo chrápání fungují víc než dobře :)
- Vypadnou po chvilince z ucha, takže k ničemu. Vyhozené peníze.
Naprosto k ničemu!!!!! Nevydrží v uchu, ani chvilku. Takže vyhozené peníze. Už nikdy víc.....
pohodlné do uší netlačí
- Velmi pohodlné
- Snadné zavádění i vytahování
- Drahé
- Tlumení není nic moc
Používal jsem jednorázové špunty a ve srovnání s nimi jsou tyto ucpávky asi o polovinu horší co se týče tlumení hluku. Neříkám že jsou k ničemu, fungují tak jak je uvedeno v popisu. Hučení větru je o poznání slabší zatímco střední kmitočty zůstávají slyšitelné, ovšem i tak mi po půlhodinové jízdě lehce píská v uších. Znovu bych je nekoupil, poměr cena /výkon oproti špuntům za 3Kč nevychází moc dobře. Jediná výhoda je pohodlí při nošení a manipulaci. Za pomocí přiložené trubičky je snadno zavedete do ucha a potom už o nich nevíte. Vytažení je taktéž velmi snadné protože mají na konci takový "camprlík" za který se chytnou a vytáhnou.
- používám na spaní každý den
tlumí dobře ale na vyzkoušení střelby se musím dostat na střelnici, chybí čas!
Nejlepší a nejměkčí špunty, co jsem kdy měl.