Nejnovější recenze ze sekce Špunty do uší
- Špunty tlumí zvuk jen velmi málo, téměř nepozoruji rozdíl mezi hlasitou hudbou z televize se špunty a bez špuntů. Aby vůbec mírně tlumily, musí se do uší zatlačit velmi výrazně...
Reakce obchodu Earplugs
Hezký den, Petře, tyto špunty mají utlumení 19 dB a jsou určeny na hlasité akce a koncerty. Zvuk mluveného slova nebo z televize opravdu téměř netlumí a to z toho důvodu, abyste na akci nebyl izolovaný od ostatních lidí. Pokud si nejste jistý, jaké špunty zvolit na tlumení konkrétního hluku, neváhejte se na nás obrátit. S pozdravem Lucie, tým Earplugs
Překvapilo mě jak dobře fungují. Koncert byl opravdu hlasitý a s těmito chráničemi to bylo v pohodě. Kvalita zvuku tedy není stejná, ale ochrana sluchu je pro mě přednejší. Na nošení jsou pohodlné, manipulace snadná.
- kvalita
- odolnost
- pouzdro
- jednoduchá výměna filtrů
Určitě doporučuji. Nejsou to mé první, takže zkušenost dlouhodobá. Jsou příjemné, netlačí, pěkně drží a plní účel. :-)
Super
- Perfektně tlumí příliš hlasitou hudbu
- Jde s nimi normálně konverzovat aniž by bylo nutné je sundávat
- Zachovává kvalitu hudby
Nejlepší produkt ve své kategorii. Trpím tinnitem a tyto špunty jsou nejlepší na akce s příliš hlasitou hudbou. Ztlumí hudbu, zachovají kvalitu hudby a je možné s nimi konverzovat. Doporučuji!
- Dobre tlumi zvuk
- Netlumi rec
- Nevypadavaji z ucha
- Krabicka se prilis snadno otevira
- V baleni je jina krabicka nez je na uvedene produktove fotce
- dostatečná ochranná pomůcka k ochraně sluchu
- Skvele baleni po dvojicich
- Vyborne tlumi a jsou prijemne v uchu
Nejlepsi spunty, co jsem zatim vyzkousel a ze uz jich bylo :-)
- Lehounké a malinké balení, vejde se i do větší kapsy u kalhot
- Snadná aplikace, pohodlné. Bez problému se s nimi dá spát i na boku. A hlavně .... proti chrápání v okolí opravdu fungují.
- Zatím žádná.
- Dobře tlumí
- Dá se s nimi spát i na boku
- Mohly by být o milimetr kratší
Špunty jsem zakoupil pro zlepšení spánku, potřeboval jsem pěnové, aby mi v uších dobře seděly a nevypadávaly. Tyto jsem zakoupil na zkoušku a musím uznat, že okolní ruchy dobře utlumí (z hlasitých jsou jen tiché šelesty). Jediná mírná nepříjemnost je jejich délka - pokud si špunt zasunu hlouběji, nepříjemně to dře.
Špunty v letadle vubec nefunguji
Reakce obchodu Earplugs
Hezký den, tyto špunty mají speciální filtr, který pomáhá vyrovnávat tlak v uchu. Pro správnou funkčnost je však potřeba mít špunty dobře nasazené a včas. Více si přečtete v našem článku: www.earplugs.cz/tezka-veda/jak-vybrat-spunty-do-letadla/
Tým Earplugs
Jednoduché,levné a účinné.
- tlumí, měkké, přizpůsobí se uchu
- trochu větší
- opravdu tlumí a opravdu jen některé frekvence, proti chrápání vynikající
- stále něco slyším, před chrápáním nechrání
- Spokojenost
- Používám do letadla kvůli problémům s tlakem při přistání. Musím říct, že jsou geniální! Konečně jsem neměla při přistání pocit, že mi vybuchne hlava kvůli špatném tlaku. Ušetřila jsem si tak spoustu slz a bolesti. Velmi doporučuji!
- Snadno se do uší zavádí a vyndávají
- V letadle přes ně stále slyšíte i lidi okolo vás - můžete je mít tedy v uších a přesto komunikovat s letuškami
dobře chrání
- opravdu tlumí, trochu větší, ale sedí dobře
- několikakeré použití