Nejnovější recenze ze sekce Špunty do uší
- Nejlepší špunty do uší!
- Měkké, netlačí, dokonale tlumí.
Nejlepší!
Vynikající špunty do uší za skvělou cenu, v uchu sedí dokonale a hlavně těsní !!! navíc to není žádná čajna - vyrobené jsou v Kanadě, takže kvalita zaručena :)
- Netlačí v uchu
- Menší utlumení zvuku
- Výborné tlumí, krabička.
Na doporučení lékaře jsem sháněl tlumiče zvuku. Tyto mají perfektní provedení, jednoduchá aplikace, součástí je pěkné pouzdro. Jednoduchá desinfekce.
Dobře sedí.
Splňuje přesně to co jsem očekával, hezky odruší šum v přilbě a zároveň je slyšet provoz.
- Tlumí přesně ty tóny které potřebuji.
- Budík i ženu slyším
- Velmi kvalitní produkt!!! ☺️. Jsem spokojená
- pohodlné
- splňuje požadavky
Jsem koncertový typ, jenže po jednom rockovém koncertě mi déle zvonilo v uších a hrozil mi tinitus. Naštěstí jsem se z toho po práškách dostala. Jenže jsem už tehdy měla zakoupené další vstupenky, takže jsem se rozhodla si pro jistotu pořídit špunty do uší. Dlouho jsem hledala nějaké, přes které bych hudbu stále slyšet mohla a narazila jsem na tyto, cenově dostupné špunty s filtrem. Špunty jsem už jednou tedy měla a splňují svojí funkci, akorát během koncertu to je občas více než jen hudba a když interpret mluví v angličtině, ne vždy mu jde rozumět, ale většinu času ano. Samozřejmě že to se špuntama není úplně to samé, ale já si ho užila stejně jako ty předchozí, kde jsem špunty neměla, takže za mne? Určitě doporučují. Po koncertě jsem neměla ani zalehlé uši, ani pískání, nic.
Poprvé v životě jsem našla špunty do uší, které opravdu fungují! Správné zavedení je trošku náročnější a chce trošku praxi. A ráno hlavně je třeba dávat pozor a opravdu opatrně vytahovat krouživým pohybem, jinak si můžete ublížit. Ale jsou pohodlné na nošení a opravdu úplně zltumí i hlasité chrápání. Nevěřila jsem, že nějaké špunty mohou pomoci, ale tohle je opravdu zázrak. Praktické je i malé pouzdro na používané špunty nebo na cesty.
Kvalitní výrobek
Produkt se v minulosti osvědčil.
Proto lze doporučit.
Špunty mají měkký filtr, jsou fajn do ucha.
Nejlepší, měkoučké, netlačí, přitom ucho dobře utěsní. Používám na spaní.
Nejlepší, měkoučké, netlačí, přitom ucho dobře utěsní. Používám na spaní.
- Perfektně tlumí - jako bych ohluchnul.
- Při pečlivé aplikaci perfektně drží a netlačí.
- Trochu náročnější aplikace, vyžaduje cvik.
- Musí se často měnit.
- Vyžadují čisté zacházení a skladování.
Nemůžu používat "klasické" špunty - prostě mi vůbec nedrží, tak když jsem objevil tyto, byl jsem zvědav, jak to funguje. A k velkému překvapení náramně! Zaplácne se jimi celé ucho a fakt není vůbec nic slyšet! Chce to si s nimi trochu pohrát, aby dobře tlumily a netlačily. Škoda, že mají omezenou životnost (cca 5 použití), takže pravidelné používání vyjde draho (já používám jen příležitostně). Je třeba je skladovat v čistotě - lepí se na ně špína. Takže je to něco za něco, ale pro mě perfektní volba.
Používám silikonové špunty, ale objednal jsem si i tyto na porovnání. Tyto voskovky jsou menší, takže zapadnou hlouběji do ucha a řekl bych, že i trochu méně tlumí a hůře drží, ale zase méně tlačí, zejména při spaní na boku. Možná vhodné pro menší ucho. Materiál je měkčí a zůstávají po něm nepříjemně ulepené prsty a uši. Špunty jsou zabaleny ve vatě, která se má před aplikací odstranit, ale je na špuntech nalepená, tak odstranění vyžaduje čas a trpělivost. Po vyndání z ucha potřebujete extra krabičku na uskladnění, protože když je dáte do té původní, nalepí se zase na vatu těch ostatních kusů. Takže já preferuji ty silikony, ale je to silně subjektivní hodnocení.
- Dobré se tvarují
skvělé
zatím vyzkoušeno jen v běžném hluku, ve větším vyzkouším až příležitostně.
Prima praktická krabička, vypadá, že se budou i dobře udržovat
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »