Nejnovější recenze ze sekce Špunty do uší
Spokojenost.
- Splňuje vše co jsem očekával
očekávala jsem výraznější tlumení hluku
asi je to o zvyku, ale tlačí v uších
Výrobek po aplikaci do uší skutečně zabrání- dokonale- průniku hluku z okolí.
- Letitá zkušenost, je to skvělý a funkční výrobek, který tlumí a neotravuje - jak bych řekl - ušit:-)
Příjemné do uší, ale já potřebovala do vody na aquaerobik a není nic pořádně slyšet.
konečně spím bez bolesti uší a nic mne neruší
Doporučuji, dobrý výrobek
Dobrý výrobek, doporučuji
- Maximální utlumení v daném segmentu, dobře drží v uších a netlačí.
- Příznivá cena
Jsem spokojený s produktem
Jedny z mála špuntů do uší, které fungují velmi dobře. Zavedení do ucha je bezproblémové a poté, co se špunty v uchu opět rozvinou, tlumí a navíc v uchu nepříjemně netlačí.
- bleskové dodání,velká spokojenost
s produktem jsem velmi spokojena,doporučuji všem,kdo potřebuje rychlé dodání a kvalitní zboží!!!!!!!
manžel jiné nechce, tak asi dobré
- Jsou naprosto k ničemu, 400 Kč za nic.
Nečekal jsem od nich, že budou tlumit chrápání, stačilo by mi, kdyby nebylo slyšet mluvení přes zeď nebo puštěná TV. Jsou ale naprosto k ničemu. Tlumí zvuk stejně jako sluchátka (skoro vůbec). Nekupovat!!!!!
Reakce obchodu Earplugs
mrzí nás, že Vám špunty Alpine Sleep Soft nesedly. Tyto špunty na spaní mají udávanou hodnotu utlumení SNR 25 dB, takže opravdu na utlumení chrápání nejsou vhodné, ale TV by měly zvládnout. Na funkčnost má ale samozřejmě vliv i to, jak je špunt dobře nasazen a jak sedí v uchu. V případě, že budete chtít poradit s výběrem jiných špuntů, neváhejte se na nás obrátit třeba na chatu na našich stránkách nebo prostřednictvím kontaktního formuláře.
Za tým Earplugs, Lucie
Vše dle očekávání.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »