Nejnovější recenze ze sekce Špunty do uší
Dětské špunty jsou jedny dobré a druhé velké, nešly vůbec zasunout vnukovi do uší. Asi je má malé .
- Slyšíte hudbu téměř bez zkreslení
- Dobrá cena
- Diskrétní
- Příliš velké, tlačí
Nejsou špatné, ale mám porovnání ještě s Loop Experience 2 a za mě to jsou mnohem lepší špunty. Tyhle Alpine jsou docela velké, asi mám hodně malý zvukovod, u těch Loopu jsem používal koncovku XS a tyhle mě prostě tlačily. Takže pro někoho s menším zvukovodem tyhle nedoporučuji. Buď ty Loopy a nebo zkusit od Alpine MusicSafe Pro, které mají vícero koncovek různých velikostí, ale s těmi nemám žádnou osobní zkušenost.
Manutan Vroubkované špunty do uší se šňůrkou, útlum 29 dB, 100 párů
Přidáno: 15. července 2024
(naposledy upraveno 15. července 2024)
Zakoupeno v Manutan
Spokojenost s výrobkem
Ušní filtry jsou v praktickém a hezkém pouzdru, zboží naprosto odpovídá nabídce obchodu a hlavně opravdu fungují.
Tlumí tak jak slibují, používám je už dlouho
Přítelkyni vyhovují, protože jsou menší než jiné a netlačí jí v uších.
- Koupila jsem pro děti na doporučení kamarádky naše děti se neustále potápí a často krát jim nateče do uší a někdy mají zánět Děti vyzkoušely v bazénu a nemůžou si vynachválit
- Vhodné i do velmi úzkých zvukovodů
- Měkké, ani o nich nevíte
- Výborný tlumící efekt
Skvělé, používám dlouhodobě, již několikáté balení
Super
- Vodu nepropustí, dobře drží a snadno se dají vyjmout.
- používám dlouhodobě k plné spokojenosti
Zakoupen další pár pro členy "širší" rodiny po výborných zkušenostech v posledních 4 letech (lety několikrát ročně), spokojenost i u dětí.
- ok
Bezva výrobek. Tlumí všechny nepříjemné ruchy, takže lépe usínám:-)
- Tlmenie minimálne, vyhodené peniaze a čo sa týka komfortu počas spania tak tie štuple mierne tlačia v uchu.
- Ani neviem ci to môžem reklamovať pretože mi prišla mala obálka a v nej tieto predražené štuple.
- Obyčajne penové štuple sú omnoho lepšie na tlmenie zvuku ako tieto
jsou prijemne do usi (otestovano na 3 detech), vydrzeli s nimi cely let a citili se dobre
Výrobek funguje.
opravdu splňují to, co je v návodu.
produkt používám každý den, jsem spokojen
Skvělé.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »