Nejnovější recenze ze sekce Špunty do uší
Fungují skvěle.
- velice kvalitní zpracování
- pohodlné
- účel plní na 100%
Product not received since 10 days. Zero communication. Zero customer service.
- pohodlné
- tlumý zvuk, ale pořád slyšíte dobře
- vyměnitelné filtry
- velmi kompaktní a roztomilé pouzdro
- Odzkoušel jsem řadu špuntů do uší na spaní a tyto mě vyhovují nejvíce.
- dobře chrání před hlukem u stroje v továrně
- lidský hlas propouští
Kdysi jsem dostal jedno balení, které jsem nepoužil a leželo mi doma několik let. Nyní pracuji v prostředí, které je velmi hlučné. Proto jsem špunty vytáhnul a vyzkoušel. Byl jsem překvapen jejich vysokou účinností a současně schopností propouštět lidský hlas. Doporučuji. Jedno balení používám pět směn, pak měním.
- Příjemné do uší
- Tlumí dle očekávání
- Krabička na uschování
- Trochu se v nich potí uši
- Neznám lepší
- Funkční proti tepelnému čerpadlu při spaní 2m od obývacího pokoje.
Paráda
Super, tyto mi nejvíc vyhovují
Super
Na mě jsou moc měkké
- Velmi účinné špunty
Špunty přilehnou opravdu perfektně, někteří si ztěžovali na to, že jim po použití tekla z uší krev. Nicméně za to špunty nemohou, to bych se na jejich místě spíše obrátil na ušní zda nemají nějaký zánět. Jelikož špunty samy o sobě nemají uši jak ohrozit.
- Zatím nejefektivnější špunty
- Maska nepropouští skrz vůbec nic
- Maska kvůli malému výstřihu okolo nosu dokonale nepřilehne, ale dá se improvizovat.
Prozatím nejúčinnější nástroj pro udržení těla v klidu. Bohužel tvar masky mohl být lepší aby lépe přiléhal, ale pomocí záhybů se dá potřebného efektu docílit svépomocí. Nicméně maska mohla být lepší.
Co se týče špuntů, byl jsem až překvapen. Dokonce ze záznamů monitoringu spánku se mi výrazně zlepšil obraz spánkového dluhu.
- levnejsi nez plna verze, ale naprosto dostatecne, vyssiu verze s tremi filtry je zbytecna, nevyuzi nejnizsi tlumeni
- chybi obal, ten je sikovny, jinak je mozne snadno spunty ztratit
Alpine MusicSafe Pro Silver SNR 14,17+18 dB 1 pár
Registrovaný uživatel
Přidáno: 1. prosince 2023
(naposledy upraveno 1. prosince 2023)
Zakoupeno v Earplugs
- pohodlne
- skvele tlumi
- nezbytne pro pobyt v klubech, na koncetech atp. Chrante si sluch, poskozeni je nevratne
- prilis vysoka cena
- nejnizsi tlumeni (biel filtry) je prilis nizke, prakticky nevyuzitelne, i tlumeni se stribrnymi filtry je nizke, az zlate filtry jsou OK, ale snesl bych i vetsi utlum hluku
- Dostatecne tlumi
- Netlaci v uchu
- Pouzdro v baleni
Vyzkouseno na zivem koncertu v music klubu. Tlumeni dostatecne, presto bylo dobre rozumet textu. Vsechny nastroje jasne, trochu vyraznejsi basy/bici. Rozhodne dobra volba pokud se chcete chranit na koncertech
žádná negativa
- Omyvatelné.
- Opakovaně použitelné, vydrží dlouho.
- Trochu mě ráno bolí ucho, ale to je vada na mé straně, nikoli na straně špuntů :-) Ale za to ticho to stojí. A pokud mohu doporučit, chce to měkčí polštář.
Vyzkoušela jsem už mnoho špuntů. Pěnové, silikonové. Tyto ale rozhodně vedou. Děti dupající mi nad hlavou už neslyším a můžu klidně spát. Nebudím se ani ráno, když se děti vypravují do školy :-) Tlumí skvěle. Chce to jen trochu cviku při nasazování. Pokud někomu netlumí, tak je má nesprávně nasazené. Při správném nasazení ucho jakoby "zalehne" a není slyšet nic :-)
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »